17 Mayıs 2014 Cumartesi

Gta San Andreas full indir - Tek Link

Gta San Andreas full indir - Tek Link
Gta San Andreas full indir - Tek Link
GTA serileri çıktığı her dönemde en çok oynanan oyun olma özelliğine sahip olmuştur. Bu yazımızda sizlere dünya genelinde en çok oynanan GTA serisi olan Gta San Andreas indir oyununu tanıtacağız. Oyunu geliştiren ve piyasaya süren yapımcı firma Rockstar’dır.
GTA San Andreas önceki sürümlerine göre oldukça farklı bir oyundur. Önceki sürümünden tamamen farklı karakterlere, evlere, arabalara ve mekanlara sahiptir. Oyun görev geçme mantığına dayanan bir oyundur. Önceki sürümlerden farklı olarak oyuna bir çok yenilik eklenmiş durumdadır.
Oyuna eklenen en güzel yeniliklerden biri artık denizde yüzebilmemiz. Bir çok GTA hayranının merakla beklediği bu özellik GTA San Andreas oyunu ile tamamlandı. Sitemizde GTA San Andreas oyununun bir çok yamasına ulaşabilirsiniz.
Oyunda büyük bir harita bizi bekliyor. Oyun haritası tam 3 şehirden oluşuyor. Önceki oyunlarda olduğu gibi bizi bu oyunda da çete savaşları bekliyor. Biz belli bir çeteye sahibiz. Ve bölge kazanmak ya da mevcut bölgemizi korumak için şehirdeki diğer çeteler ile savaşacağız.
Oldukça gelişmiş grafiklere sahip oyun bugüne kadarki GTA serileri arasında en iyisi olarak gösteriliyor. Gta San Andreas indir oyununu sitemizden indirebilirsiniz. İyi oyunlar.
GtA San Andreas Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 1 GHz Intel Pentium III veya AMD Athlon
Bellek: 256MB RAM
Ekran Kartı: 64MB
Sabit Bellek: 2 GB Boş Alan
Gta San andreas indir
HVxU5.jpg (799×595)qDIIb.jpg (800×600)JTakO.jpg (798×593)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder