10 Mayıs 2014 Cumartesi

Assassin`s Creed Brotherhood Türkçe Yama


Assassin`s Creed Brotherhood Türkçe Yama

Assassin's Creed Brotherhood Türkçe Dil Dosyaları

Assassin's Creed Brotherhood'da suikastçimizle birlikte yine maceradan maceraya koşuyor ve bir yandan geçmişimizle hesaplaşırken, diğer yandan geleceğimize de şekil veriyoruz. Oyunun bir an olsun durmaksızın devam eden heyecanı ve güçlü atmosferi sayesinde hikayeyi takip etmek de bir o kadar keyifli hale geliyor. Ancak maalesef İngilizce olması nedeniyle konu takibini yapmakta zorlanan bazı takipçilerimiz var ve onlar için OyunÇeviri işbirliği ile sunduğumuz Assassin's Creed Brotherhood Türkçe dil yaması faydalı olacaktır.
Yamayı kurmak için tek yapmanız gereken inen dosyayı çalıştırmak ve daha sonra kurulum sırasında karşınıza çıkacak olan talimatları takip etmek. Kurulum süreci tamamlandıktan sonra oyundaki diyalogların altyazıları Türkçe hale gelecektir ancak korsan olarak kurulan oyunlarda çalışmayabileceğini de dikkate almalısınız.
Assassin's Creed Brotherhood'un grafikleri ve ses öğeleri de sizi atmosferine çekebilecek şekilde düzenlenmiş. Bu nedenle oyunu oynarken kendinizi kaptıracağınıza eminim. Türkçe olarak tüm hikayeyi takip etmek için Türkçe yamasını yüklemeyi de unutmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder