16 Mayıs 2014 Cuma

Google Dirt 3 Full indir // Tek Link

Dirt 3 Full indir // Tek Link

Dirt 3 Full indir // Tek Link

Merhaba sevgili kralhile.org ailesi,
Bugün sizlere en farklı araba yarışı oyunu olan Dirt 3  indir oyununu tanıtacağız. Önceki sürümlerine göre gayet gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkan Dirt 3 muhteşem yapımıyla bizi saatlerce bilgisayar başına kilitleyecek.
Dirt 3 klasik yarış oyunlarının aksine bir ralli oyunudur. Nascar’ dan sonra alternatif bir ralli oyunu olarak gösterilen Dirt 3, bir çok oyun dergisinde yılın en iyi yarış oyunu ödülünü aldı. Oyunu birkaç saat oynadıktan sonra bağımlısı olabilirsiniz. Oyun grafiksel açıdan tek kelimeyle mükemmel. Yarış pistlerinin tasarımı, seyircilerin tasarımı ve araçların dizaynı… Her şey gerçeğe birebir uygun bir biçimde tasarlanmış olarak karşımıza geliyor. Oyunda onlarca çeşit araç arasından istediğinizi seçebilir ve yarışlara hemen başlayabilirsiniz.
Oyunda kullanılan ses efektleri orjinaldir. Her arabanın kendi sesi vardır. Ayrıca oyuna eklenen araç modellerinin hepsi lisanslıdır. Oyun klasik yarış oyunlarının dışında kullanıcının da yeteneğine hitap eden bir oyun. Aracınız ne kadar mükemmel olursa olur iyi bir sürüş yeteneğiniz yoksa yarışı kazanmanız bazen bir hayal olabiliyor.
Oyun görev geçme mantığına dayanan bir oyundur. Görevlerimizi yerine getirerek kilitli olan araçları açabiliyoruz. Her bitirilen görevde oyun haritasının bir kısmının açıldığını göreceksiniz. Sizler de farklı bir yarış deneyimi yaşamak istiyorsanız Dirt 3 indir oyununu sitemizden indirebilirsiniz.
Dirt 3 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2.8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 6000+
RAM: 2 GB
HDD: 15 GB boş disk alanı
Ekran Kartı: 256 MB (nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600 eşdeğer veya daha iyisi)
indir

Dirt 3 indir

http://turbobit.net/a1mpy6wvqwqo/TL.D3.rar.html

Dirt 3 Tek Link Full İndir
Dirt 3 Tek Link Full İndir
Dirt 3 Tek Link Full İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder