17 Mayıs 2014 Cumartesi

Euro Truck Simulator 2 Türkiye modu - Haritası indir

Euro Truck Simulator 2 Türkiye modu - Haritası indir
Euro Truck Simulator 2 Türkiye modu - Haritası indir
Euro Truck simulator oyunu için Türkçe yama paylaşımlarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Euro truck simulator oyunları ülkemizde oldukça popüler bir simülasyon oyunudur. Oyunda Avrupa şehirleri arasında yük taşımacılığı yapıyorsunuz. Haritada bir çok Avrupa ülkesi olmasına rağmen Türkiye yok. Bunun eksikliğini duyan oyunun Türk fanları inanılmaz bir Türk yaması yaptı.
Sitemiz üzerinden ücretsiz ve sorunsuz olarak indireceğiniz Euro Truck Simulator 2 Türkiye modu ile artık haritanıza Türkiye ve Türkiye’de ki şehirler de eklenecek. Oyunu oynadığınızda Türkiye üzerinde yük taşımacılığı yapmanın çok farklı bir şey olduğunu anlayacaksınız. Euro Truck Simulator Türkiye modu ile birlikte oyunu daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.  Türkiye’de ki şehirler arasında gidip gelmek, kamyonumuzla yük taşırken Türk binalarını görmek bir yandan sizi gururlandırırken bir yandan da oyuna daha da bağlanmanızı sağlayacaktır.
Euro Truck Simulator 2 Türkiye yamasının kurulumu da oldukça basittir. Aşağıda size verdiğimiz linkten oyunu indirdikten sonra dosya içindekileri Belgelerim / Euro truck simulator / mod klasörü içerisine atın. İyi oyunlar.

Euro Truck Simulator 2 Türkiye modu
http://turbobit.net/u1qeln9kbn7x.html

1 yorum:

  1. http://torrentgamestr.blogspot.com.tr/
    En Güvenilir Torrent Sitesi

    YanıtlaSil