17 Mayıs 2014 Cumartesi

Sleeping Dogs Full indir - Tek Link

Sleeping Dogs Full indir - Tek Link
Sleeping Dogs Full indir - Tek Link
Bugünkü yazımızda siz değerli ziyaretçilerimize oldukça farklı bir oyun olan Sleeping Dogs indir oyununu tanıtacağız. Oyun GTA ile benzerlik gösteren bir oyundur.
Oyunun haritası GTA’dan daha büyük. Konusu ise Çin’de geçiyor. Açık dünya oyunu olan Sleeping Dogs oyununda şehri keşfetme olanağımız da var. İstersek bize verilen görevleri yaparak oyunu bitirmeye çalışırız, istersek şehirde serbestçe dolaşarak yeni yerler öğreniriz. Biz, yetenekli bir polis memurunu canlandıracağız. Amacımız Çin’de mafyanın kurmuş olduğu düzeni çökertmek.
Oyun oldukça başarılı grafiklere sahip. Oyunun her bölümü bol heyecan ve aksiyon dolu. Bizlere müthiş bir oyun deneyimi yaşatacak olan Sleeping Dogs indir oyununda karakterimizi istediğimiz gibi geliştirebiliyoruz. Karakterimizde geliştirmek için 5 özellik bulunuyor. yönettiğiniz karakterin hangi yöne yönelmesini istiyorsanız bu 5 özellikten birini seçip karakterinizi o yönde geliştirebilirsiniz. Oyunun en iyi yanlarından biri de bu serbestliği kullanıcıya sağlamış olmasıdır. İyi oyunlar.
Sleeping Dogs Sistem Gereksinimleri
Not: Oyun Windows XP desteklememektedir.
İşlemci:Core 2 Duo 2.4 GHz veya Althon X2 2.7 GHz
Ram:2GB
Sabit Disk:15GB
Ekran Kartı:DirectX 10 veya 11 uyumlu Nvidia veya AMD ATI kartı, ATI Radeon 3870 veya daha yüksek, Nvidia GeForce 8800 GT veya üstü

Sleeping Dogs indir
http://turbobit.net/raw7inuta8xn.html

Vgvwwxm.jpg (1024×576)w8oVC5Q.jpg (1024×576)rGmaRJX.jpg (1024×576)i3NeFzK.jpg (1024×576)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder