17 Mayıs 2014 Cumartesi

Need For Speed Underground 2 Full indir - Tek Link

Need For Speed Underground 2 Full indir - Tek Link
Need For Speed Underground 2 Full indir - Tek Link
Bugün sizlere EA Black Box tarafından geliştirilip EA Sports firması tarafından 2004 yılında piyasaya sürülen Need for Speed Underground 2 indir oyununu tanıtacağız. EA Black Box firması , oyun piyasasının en iyi spor ve yarış oyunları üreten firması EA Sports’un bir alt bölümüdür.
İlk underground serisi ile hayran kitlesini kat kat arttıran Need For Speed, yeni oyunu Need for Speed: Underground 2 ile de fırtınalar estiriyor. Oyun piyasasının gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu olarak adlandırılan ve bir çok oyun topluluğundan tam not alan oyunları Need for Speed serilerine karşı bünyelerde vazgeçilmez bir bağımlılık yaratıyor. Need for Speed Underground 2 indir oyununda bir çok yeni araba modeli eklenmiş durumda. Önceki oyuna göre şehrimizin değiştiğini görüyoruz. Şehirin cıvıl cıvıl olması bizde ki gerçekçilik hissini de arttırmış durumda. Oyunun en yeni özelliği ise önceki sürümde olmayan LAN desteğinin bulunması. Eğer oynadığınız kariyer mod ya da single player modlarından sıkıldıysanız Need for Speed: Underground 2 oyununun Multiplayer desteği ile arkadaşlarınızla ya da diğer NFS severler ile yarışabilirsiniz.
Sizler de gerçekçi bir yarış hissini tatmak istiyorsanız underground serisinin en yeni oyunu olan Need for Speed Underground 2 oyununu sitemizden indirebilirsiniz.
Need For Speed Underground 2 Sistem Gereksinimleri
1 Ghz işlemci,
32Mb GF2 veya yukarısı ekran kartı
DX9.0c
256MB Ram
300Mb sabit disk alanı
Nfs Underground 2 indir
http://turbobit.net/4ch0lz41bbc6.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder