10 Mayıs 2014 Cumartesi

GTA 5 - Full İndir - Full Yükle - Torrent - PC 2014

Gta 5 Full indir - Tek Link
Gta 5 Full indir - Tek Link
Türkiye’de en çok oynanan oyunların başında gelen GTA serileri, yeni oyunu ile de uzun süre gündemden düşmeyecek gibi gözüküyor. Rockstar firması tarafından geliştirilip piyasaya sunulan oyun bir çok bilgisayar oyuncusunun beklentilerini karşılayacak düzeyde.

Öncelikle çoğu GTA oyununda olduğu gibi oyunun ilk açılış ekranında kolay bir menü bizleri karşılıyor. Oyun önce ki oyunlardan bağımsız bir oyundur. Önceki sürümlerden farklı olarak yeni arabalar, yeni karakterler ve farklı bir mekan bizleri karşılıyor olacak. İnternetten bulacağınız bir çok yama ile de oyunu kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Rockstar firmasının Gta 5 indir oyunu için piyasaya sunduğu tanıtım videoları ve görüntülerden anlaşılacağı üzere oyun, bundan önceki hiçbir serisinde olmadığı kadar güçlü grafiklere sahip görünüyor.

Yeni çıkacak olan GTA 5’in en önemli özelliği ise multiplayer oynanabilme özelliğidir. Bu oyunla birlikte bir sunucu üzerinden ister arkadaşlarınızla ister o sunucu üzerinde ki diğer GTA 5 indiroyuncularıyla bu oyunu oynayabilirsiniz. Rockstar firmasının yaptığı açıklamaya göre oyunun çıkış tarihi 2013 yılının sonları olarak belirtildi. GTA 5 oyununu çıktığı zaman sitemizden tek link olarak indirebilirsiniz.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
- İşlemci: İntel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
- Bellek: 4 GB veya üzeri
- Sabit Disk Boş Alan: 30 – 35 GB
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) – Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
- Ses Kartı: 0 DirectX 9.0 Uyumlu ses kartı
- DVD Sürücü






1 yorum:

  1. http://torrentgamestr.blogspot.com.tr/
    En Güvenilir Torrent Sitesi

    YanıtlaSil