17 Mayıs 2014 Cumartesi

Serious Sam 2 Full indir - Tek Link

Serious Sam 2 Full indir - Tek Link
Serious Sam 2 Full indir - Tek Link
İlk oyunuyla büyük bir beğeni toplayan Serious Sam, ikinci oyunu ile oyunseverlerle buluştu. İlk oyunla beraber büyük bir hayran kitlesi yakalayan oyun bol aksiyon içeren ikinci oyunu ile de adından söz ettireceğe benziyor.
Serious Sam 2 oyunu aksiyon dolu bölümlerde ilerleyerek görev tamamlamaya dayalı bir oyundur. Oyunun her bölümü, bir önceki bölümden daha zordur. Serious Sam serilerinin kullanıcıları bilgisayar ekranına kilitlemesinin asıl sebebi de budur. Oyunda düşmanlarımız var. Ve bu düşmanlarımız insanlardan değil canavarlardan oluşuyor. Oyun piyasasında adından en çok söz ettiren FPS türü oyun olan Serious Sam 2 indir ’ de amacımız üzerimize gelen düşman yaratıklardan kurtulmak ve bir sonraki bölüme geçmektir. Oyunda bir çok karakteri canlandırmamız, oyun içinde ki karakter çeşitliliğinin ne kadar bol olduğunu bizlere gösteriyor. 
Oyunda yeri geldiği zaman bir insanı yeri geldiği zaman bir dinazoru canlandırarak düşmanlarımızla savaşacağız. Oyuna ilk başladığımızda ateşleme gücü ve nişan kabiliyeti yüksek silahlarla başlıyoruz. Bu da düşmanlarımızdan daha öne geçebilmek için artı bir özellik olarak oyuna yansıyor.
İlk oyuna kıyasla grafik konusunda pek fazla gelişme gösterilememiş. Bazı bölümlerde ise frame oldukça düşük. Bu da oyundan çabuk sıkılmanıza yol açabilir. Ama herşeye rağmen bol aksiyon ve macera arayan oyunseverlerin oynaması gereken bir oyun. Serious Sam 2 indir oyununu sitemizden indirebilirsiniz. İyi oyunlar.
Serious Sam 2 Sistem gereksinimleri
İşlemci Pentium 4 2.6 GHz
DirectX 9 destekli ekran kartı
512 MB hafıza(ram)
LTWXZ.jpg (1024×768)svkNq.jpg (1024×768)8NJHF.jpg (1024×768)ZqTF8.jpg (1024×768)I1ubX.jpg (1024×768)3vxfz.jpg (1024×768)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder