17 Mayıs 2014 Cumartesi

Gta Vice City Full indir - Tek Link

Gta Vice City Full indir - Tek Link
Gta Vice City Full indir - Tek Link
Gta Vice City, Rockstar firmasının ürettiği ve en çok oynanan GTA serilerinden biridir. Vice City ile GTA serileri hem grafiksel olarak hem de oyun hikayesi olarak oldukça yüksek bir gelişme gösterdi. 
Gta Vice City indir oyununa genel olarak bakalım. Öncelikle oyunun senaryosu mükemmel hazırlanmış. 1980 yılının Miami’sini anlatan oyunda Tommy Vercetti adlı karakteri yönetiyoruz. Karakterimiz oldukça karizmatik ve belaya bulaşmaya meyilli bir insan. Hapisten yeni çıkan Tommy , oyunun başlamasıyla beraber bol aksiyonlu hayatına merhaba der. 
GTA serileri içerisinde en çok sevilen oyun olan GTA Vice City, önceki sürümden farklı olarak bir çok özellikle karşımıza geliyor. Oyunun menü kısmı oldukça sadeleştirilmiş. Oyunda kullandığımız harita önceki sürümlere kıyasla çok büyük. Oyun her ne kadar 1980’lerde geçse de kullanacağımız arabalar döneme göre oldukça spor bir çizgide tasarlanmış. Vice City ile birlikte karakterimize etten kemikten bir insanmışçasına davranmalıyız. Onun sosyal çevresini genişletmesinde yardımcı olmalıyız. Oyunda ambulans,taksi ve polis  araçlarına binerek görevler yapabiliyoruz. Aksiyonun ve heyecanın hiç bitmediği GTA Vice City indir oyununu sitemizden indirerek oynayabilirsiniz. İyi oyunlar
Gta Vice City Sistem Gereksinimleri
Intel Pentium 4 veya AMD Athlon XP işlemci
256 MB RAM
915 MB boş disk alanı
DirectX 9.0 uyumlu 64 MB ekran kartı(“GeForce 3″ / “Radeon 8500″ veya daha iyi)
DirectX 9.0 uyumlu ses kartı ile Klavye & Fare
Gta Vice city indir
jJAL6SY.jpg (800×600)8TXAGAY.jpg (800×600)eV9ESYB.jpg (800×600)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder