17 Mayıs 2014 Cumartesi

Subway Surfers Para hilesi Apk indir

Subway Surfers Para hilesi Apk indir
Subway Surfers Para hilesi Apk indir
Merhaba arkadaşlar. İnternette de  çok aranan bir hile olan Subway Surfers para hilesini bugün sizlerle paylaşıyoruz.
Bildiğiniz gibi akıllı telefon ve tabletler gibi android işletim sistemine sahip cihazlarda en çok oynanan oyunlardan biri Subway Surfers oyunudur. Bu oyunda bir bekçi ve köpeği bizleri duvarlara yazı yazdık diye kovalıyor. Bizler de karşımızda ki engellere ve trenlere çarpmayarak bekçi ve köpeğinden kaçıyoruz. Oyunda ki amacımız altınları toplayarak bölümleri geçmek. Ama bu sandığımız kadar kolay olmuyor.
Oyunun oldukça renkli ve canlı bir  animasyonu var. Boş zamanlarınızı daha eğlenceli kılmak için oldukça iyi bir oyun. Oyunda topladığınız altınlar ile sizi daha hızlı koşturacak çeşitli güçlendirmeleri marketten satın alabilirsiniz.
Bu oyun tabletlerinizde ve telefonlarınızda mutlaka yüklü olması gereken bir oyundur.  Sizlerle paylaşacağımız Subway Surfers para hilesi apk dosyasını telefonunuza ya da akıllı tabletinize indirerek oyunda sınırsız sayıda paraya sahip olabilir ve çeşitli güçlendirmeleri marketten alarak bekçi ve köpeğinden daha hızlı kaçabilirsiniz. keyifli oyunlar.

Subway Surfers Para hilesi APK
http://turbobit.net/plesa2q5dmmh.html

Sayfamızdan indireceğiniz apk dosyasını kurmanız yeterlidir. Paranız kurduktan sonra oyuna girdiğinizde ekrana yansıyacaktır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder