17 Mayıs 2014 Cumartesi

Counter Strike 1.6 full indir - Tek Link / Cs 1.6

Counter Strike 1.6 full indir - Tek Link / Cs 1.6
Counter Strike 1.6 full indir - Tek Link / Cs 1.6
Bilgisayar oyunu oynayanların neredeyse hepsinin hayatının belli bir döneminde yer edinmiş olan cs 1.6 indir oyunu, dünyanın en çok oynanan oyunlarından birisidir. Yıllar önce birkaç geliştiricinin Half Life ‘ın alt oyunu olarak geliştirdiği bu oyun kısa sürede arkasına büyük bir hayran kitlesini de alarak çok hızlı bir şekilde yayılmaya ve gelişmeye başladı.
Oyunu daha önceden oynayanların da bileceği gibi oyunda takımlar halinde yarışıyoruz. Terörist ve Counter Timlerinden birini seçerek oyuna başlıyoruz. İsterseniz oyun içinde bulunan botlarla isterseniz oyun için internetten indireceğiniz yardımcı programlarla online bir şekilde oynayabilirsiniz. İnternette kurulan bir çok Counter Strike 1.6 indir sunucusunun listesini bulup isterseniz o an sunucuda oynayan insanlarla isterseniz de arkadaşlarınızla  oynayabilirsiniz.
Counter Strike oyununun 1.6 güncellemesi ile hem terörist hem de counter takımlarına bir adet yeni silah eklenmiştir. Ayrıca oyuna gelen yeni güncelleme ile nişan kabiliyeti arttırılmış ve böylece oyunun daha gerçekçi olması amaçlanmıştır. Yeni güncellemeyle gelen bir diğer yenilin ise counter takımının kullandığı zırhtır. Yıllardır dünyanın en çok oynanan oyunu olma özelliğini kimseye kaptırmayan Counter Strike 1.6 indir oyununu sitemizden indirerek gerçekçi savaşın keyfine varın. Keyifli oyunlar.
cs 1.6 indirme sistem gereksinimleri :
İşlemci : Pentium 3 800 Mh
İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7
Ram : 128 MB
Ekran Kartı 32 Mb
Boş alan : 500 Mb
Klavye ve Mouse
Multiplayer oynamak için internet bağlantısı
Oyun kurulumsuzdur. CD KEy isterse AAAAAAAAAAAAA şeklinde giriniz.
Cs 1.6 indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder