16 Mayıs 2014 Cuma

ProtoType 2 Full indir // Tek Link

ProtoType 2 Full indir // Tek Link

ProtoType 2 Full indir // Tek Link

Bilgisayar kullanıcılarının savaş ve strateji oyunlarından sonra en çok tercih ettiği oyunlar bilim kurgu ve aksiyon oyunlarıdır. 2009 yılında çıkan ve oyun severler tarafından da büyük ilgi gören ProtoType oyununun ilk serisi yapımcı firmayı ikinci oyunu yapmaya itmiştir. Bugün sizlere ProtoType oyununun en iyi ve en son sürümü olan ProtoType 2 indir oyununu tanıtacağız.
Oyunda kahramanımızın adı Çavuş James Heller’dir. Bilim kurgu oyunlarında artık standart haline gelmiş insanoğlu üzerinde büyük bir salgın yaratan virüsleri bu oyunda da görmek mümkün.
İlk oyundaki kahramanımız Alex Mercer iken bu oyunda farklı bir kahramanı yönetmemizin başka bir nedeni var. İlk oyundaki kahramanımız, yeni oyundaki kahramanımızın düşmanı konumunda bulunuyor. Bunun nedeni olarak da bu oyundaki kahramanımızın ailesinin ölmesi ve onun ilk oyundaki karakterden intikam alma hırsını gösterebiliriz.
Önceki sürüme göre Prototype 2 indir oyundaki karakterimizin gücünün daha da arttığını görüyoruz. Oyuna yeni eklenen bir özellik daha var. Biobomb adı verilen özellik sayesinde insanlara gizlice yaklaşarak herhangi bir virüs enjekte edebiliyoruz. Bu sayede çevremizdeki insanları da biyolojik bir silah olarak kullanarak düşmanlarımızı daha kolay bir şekilde yenebiliyoruz. Oldukça hoş düşünülmüş olan bu özellik oyunun en büyük artılarından biri.
ProtoType 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo@2.66 GHz
RAM: 2 GB
Ekran kartı: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2900
VRAM: 512 MB
Hard Disk Alanı: 10 GB
Sürüm: Blackbox
indir

Prototype 2 indir

http://turbobit.net/7sx3p7uwnq4b.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder