16 Mayıs 2014 Cuma

Railway Simulator Ultimate Full indir – Tek Link

Railway Simulator Ultimate Full indir - Tek Link

Railway Simulator Ultimate Full indir – Tek Link

Son zamanların en çok oynanan oyunlarından biri de simulator oyunlarıdır. Simülatör oyunlarnın bilgisayar kullanıcıları arasında fazla tercih edilmesinden dolayı bir çok oyun yapımcısı da simülasyon oyunu yapmaya yönelmiştir. Bugüne kadar siz değerli ziyaretçilerimize daha fazla tır ve yarış simülasyon oyunlarını tanıtmıştık. Bu yazımızda ise farklı bir simülasyon deneyimi yaşayacağınız Railway Simulator Ultimate indir  oyununu sizlere tanıtacağız.

Railway Simulator Ultimate  oyunu ile birlikte gerçekçi bir tren sürüş keyfini yakalayacaksınız. Diğer oyunlarda tır,araba ve traktör gibi araçları sürüyorduk. Bu oyunumuzda sadece tren süreceğiz.
Oyunda bize verilen görev makinistlik. Ama tren rayları üzerinde makinistlikten daha fazlasını yapacağız. Bunlar; lokomotifler, anahtar kavşak kontrolleri, koordine faaliyetleri gibi yapılması gereken işlerdir. Ne yazık ki oyunun Türkçe dil desteği bulunmuyor. İngilizce olarak piyasaya sürülen oyun grafik özellikleri bakımından tatmin edici.

Oyunda kullanılan bir çok ses efekti orjinale yakın. Oyunda birbirinden farklı trenlerin her birinin sesinin farklı olması oyuna daha sıcak bakmamızı sağlıyor.
Sizlere alternatif bir oyun deneyimi yaşatacak olan Railway Simulator Ultimate indir oyununu sitemizden indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar.
RaiLway SimuLatoR uLtimate Sistem Gereksinimleri
Platform: XP/Vista/7
Şirket: Auran / Focus
Format: Bin / Cue
Sürüm: Jaguar

Railway Simulator Ultimate indir

http://letitbit.net/download/87521-RSU.part1.rar.html
http://letitbit.net/download/87521-RSU.part2.rar.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder